Monday, May 14, 2018

Berbaloikah Kursus Spa TWB RM2,999

Dalam mencari kursus belajar spa, iaitu melibatkan rawatan muka dan rawatan badan, apa yang sering bermain dalam fikiran anda?

Mestilah nak terus dapat menjalankan bisnes spa kan?

Mestilah nak terus jana pendapatan kan?Dengan menyertai The Walking Beauty (TWB), bukan sahaja diajar tentang teknik spa semata-mata, malah diajar CARA MEMBINA SPA ATAS NAMA SENDIRI. Sejurus selepas training dalam masa 1 hari, anda sudah layak membuka spa anda sendiri !

Kerana, Misi TWB adalah untuk melahirkan ramai wanita yang berkerjaya dalam bidang spa dan betul-betul mahir dengan ilmu spa yang telah di perturunkan ketika sesi training.

Tapi,

Dengan menyertai TWB ini, adakah benar-benar berbaloi dengan Pakej Belajar Spa RM2,999 itu?
Berbaloi atau tidak, anda harus tahu terlebih dahulu apa yang TWB tawarkan kepada individu yang ingin menjadi peserta kursusnya. 

Baca : Kursus Spa Murah, Mudah dan Bersijil TWB 2019

Setelah seorang individu itu membuat keputusan untuk menyertai bisnes spa TWB, anda perlu melalui training dalam masa 1 hari secara praktikal dan one-to-one.

Ketika ini, anda akan mempelajari 5 course + 1 advance course


 • Facial Relaxing Treatment (Cleansing, scrubbing. masker, massage etc)
 • Body scrub & urut lulur
 • Mandian Aura Susu
 • Foot & Hand Spa
 • Herba Sauna

Belajar Make Over (rujuk poster)

Tambahan 1 Course mengenai "How To Setup Your Own Home Spa"

Ketika training, anda akan memperolehi 
 • Hard copy module sebagai rujukan sepanjang berbisnes spa
 • Sijil Penyertaan
 • Kit Spa ( Sponge, headband, mangkuk dan berus masker ) Dengan menyertai Bisnes Spa TWB secara Full Package, selain training anda juga akan memperolehi :
 • Beauty product yang boleh digunakan semasa run bisnes spa.
 • Peralatan spa seperti beg troli spa eksklusif, ion massage
 Pakej Spa dengan keahlian shaklee dan lengkap dengan beauty & health produk dari shaklee serta peralatan spaBermula dari situ, anda sebenarnya sudah memulakan kerjaya dalam bisnes Home & Mobile spa yang sangat mendapat permintaan tinggi pada masa kini. 
Kursus Belajar Spa TWB adalah yang TERMURAH di pasaran kerana dengan harga RM2999 sahaja anda sudah mendapat pakej lengkap dengan training dan peralatan untuk memulakan spa. Ada kursus spa yang lain menawarkan harga kursus yang sangat tinggi dan di luar kemampuan ramai wanita yang ingin memulakan bisnes spa. Ada yang meletakkan harga sehingga RM500 untuk belajar rawatan muka SAHAJA. Ada yang meletakkan harga hampir RM6000 untuk memulakan bisnes spa !Tidak percaya? Nah ini salah satu bukti yang ada Pakej Spa di luar sana dengan harga tak masuk akal dan menggalakkan pesertanya membuat pinjaman bank untuk menyertainya.


Hampir keluarkan duit hampir RM6000 untuk mula belajar spa.Jadi anda sendiri boleh membuat penilaian, berdasarkan apa yang saya ceritakan di atas. TWB bukan bertujuan mencari keuntungan semata-mata, malah RM2,999 itu hanyalah kos untuk membeli peralatan spa dan upah kepada trainer yang mengajar 5 + 1 kursus spa tersebut. Tiada cas tersembunyi atau bertujuan penindasan kepada ahli TWB. Malah TWB menawarkan 6 PENJURU PENDAPATAN kepada semua ahli, yang baru atau yang sudah lama menyertai TWB.


Menyertai The Walking Beauty untuk memulakan bisnes Home & Mobile Spa juga merupakan satu tindakan yang sangat tepat kerana kita mempunyai team yang kuat dengan SUPPORT GROUP yang sangat membantu dan happening

Kenapa Support Group Penting ?


1) Kerana bukan semua orang yang berada di sekeliling kita akan menyokong dan memahami apa yang sedang kita buat dan usahakan dalam bisnes

2) Kita mahukan sokongan dari orang-orang yang sudah berpengalaman dan boleh berkongsi idea dan jalan penyelesaian jika terdapat kekangan dan masalah sepanjang menjalankan bisnes spa ini. Bergerak secara berjemaah lebih baik dari bergerak seorang diri bukan? :)

3) TWB juga menerima penyerataan dari pengusaha spa yang telah lama membuka kedai spa, tetapi mengalami masalah seperti masalah hutang dan sebagainya. Jadi, mereka yang dari kalangan ini sangat mengharapkan sokongan daripada ahli group untuk mereka bangkit dan menyelesaikan masalah belenggu hutang mereka. Dan terus menjana pendapatan dengan modal minima (tanpa sewa kedai dan upah pekerja)Sudah jelas? 
THE WALKING BEAUTY A.K.A SPA SHAKLEESATU DALAM SERIBU


The Walking Beauty merupakan bisnes Home & Mobile spa yang menggunakan produk Shaklee sepanjang menjalankan rawatan kepada pelanggannya. Menjadikannya juga dikenali sebagai Spa Shaklee . Shaklee sudah mendapat nama di Malaysia malah di luar negara dengan keberkesanan produknya sebagai makanan tambahan dan rangkaian produk yang lain. Dengan ribuan kajian dan penyelidikan yang dijalankan oleh shaklee corporation, menjadikan produk shaklee sangat bernilai dan berbeza dari produk supplement yang lain. Spa shaklee "The Walking Beauty "  yang diasaskan oleh Puan Ainul Shahrazad telah menjadikan shaklee sebagai produk pilihan. 


The Walking Beauty ini sangat unik berbanding bisnes mobile spa yang lain kerana produk yang diguna adalah produk makanan (foods). Tetapi, produk ini juga dijadikan masker dan scrub ketika ber-spa :)


Bahan makanan yang ternyata semulajadi, selamat dan melepasi piawaian, di sapu ke kulit, di gunakan untuk urutan wajah dan dijadikan mandian aura, pasti para pelanggan spa akan teruja dan merasakan keunikan yang ada pada The Walking Beauty. Juga mereka juga berasa selamat untuk mendapatkan rawatan spa secara berterusan berbanding mobile spa yang menggunakan produk yang belum tahu selamat dan memberi kesan sampingan yang buruk. 

Skincare Youth Intensive Set Shaklee digunakan dalam bisnes spa TWB. Youth telah menjalani 8 tahun penyelidikan sebelum ianya mula dipasarkan pada March 2018. #YouthViral sedang hangat diperkatakan sekarang ! Bertuah siapa dapat ber-spa degan produk youth yang ternyata berkesan ini :)Produk supplement dijadikan bahan SPA. Menarik bukan?


Baca : 10 Produk Terbaik Shaklee Ada Dalam Spa The Walking Beauty
Gelombang The Walking beauty sudah menjadi FENOMENA! Setiap negeri di Malaysia sudah terdapat wakil beautician TWB Dan juga sudah ada agen spa TWB di luar negara seperti Melbourne, AustraliaMesir dan Dubai. Ini cukup membuktikan TWB bukan projek Mobile Spa yang biasa-biasa ! Anda bertuah jika memilih untuk menjadi sebahagian dari ahli TWB :)


Dengan menyertai The Walking Beauty, peluang untuk menjana pendapatan sangat banyak ! Ada yang mampu BUAT DUIT HARI HARI !. Disamping kita memberi nilai kepada orang lain dari sudut semangat untuk terus berjuang juga memberi kesedaran tentang kesihatan & kecantikan.Jadi, Berbaloikah Kursus Spa TWB RM1,999

Tentulah SANGAT BERBALOI !AGEN SPA DI SELURUH NEGARA DIPERLUKAN SEGERA !

Hubungi :


Certified Spa Trainer & Agent
The Walking Beauty
Owner Of Merah Jambu Beauty Spa
Shaklee Independent Distributor
H/p : 014-5082724

Kerjaya bersama TWB

The Walking Beauty merupakan bisnes spa bergerak tanpa kedai yang menjalankan Home & Mobile Spa. 
Bisnes spa ini merupakan satu cabang bisnes yang boleh dijadikan kerjaya untuk wanita samada masih belajar, surirumah malah wanita berkerjaya yang ingin mencari bisnes part time dan kearah full time bisnes.4 KRITERIA MEMILIH KURSUS BELAJAR HOME & MOBILE SPA YANG BETUL

1. Proven System - Kursus belajar Home & Mobile spa yang ingin kita pilih haruslah menunjukkan bukti terlebih dahulu bahawa sudah ada agen spa nya yang telah berjaya menggunakan sistem bisnes spa itu. Tidaklah hanya setakat habis kursus, kita menjalankan bisnes spa dengan sistem yang kucar kacir yang akhirnya tidak kemana. Modal habis tetapi bisnes tak dapat dijalankan.

2. Proven Mentors - Individu yang ingin kita ikuti (mentors) haruslah menunjukkan bukti terlebih dahulu bahawa mereka sudah berjaya dalam bisnes Home & Mobile spa tersebut. Menjadi pengikut kepada mentor yang belum menunjukkan contoh kejayaan terlebih dahulu mungkin akan membawa kita menemui kegagalan ataupun terlalu lambat untuk mencapai matlamat dalam bisnes spa kita sendiri.

3. Proven Products - Produk yang akan digunakan dalam bisnes spa (skincare, masker, scrub etc) adalah produk yang terbukti berkesan, selamat dan semulajadi. Juga terdapat kajian saintifik yang terperinci bahawa pengguna produk tersebut tidak akan mengalami kesan jangkamasa pangjang yang buruk. Bisnes spa adalah bisnes servis dan seharusnya memberikan yang terbaik untuk pelanggan yang bakal menerima rawatan spa dari kita. Sangat penting memilih produk yang menjalani ujian klinikal yang terperinci.

4. Proven Success Stories - Mentors atau agen spa yang sudah terlebih dahulu menyertai kursus spa tersebut yang akan menjadi contoh kepada kita itu haruslah mempunyai kisah kejayaannya yang tersendiri. Contoh : Sekiranya matlamat kita dalam bisnes Home & Mobile Spa untuk menggenggam 4-5 angka pendapatan sebulan, pastikan mentor kita sudah mencapainya terlebih dahulu serta terbukti dengan kisah kejayaan nya seperti berjaya membawa ibu bapa ke umrah, membeli kenderaan, memiliki hartanah hasil dari bisnes spa itu sediri dan sebagainya. 


Dan, kesemua KRITERIA di atas terdapat dalam BISNES SPA The Walking Beauty ! 

1. Proven System - 

Sistem yang mantap. 6 Penjuru Pendapatan yang mana sekiranya kita tidak mampu menjalankan servis spa kepada pelanggan, masih ada penjuru pendapatan yang lain boleh diperolehi. 

Bonus Statement yang bakal diperolehi oleh ahli TWB yang berjaya, boleh digunakan untuk tujuan memohon pinjaman bank untuk pembelian rumah, kereta ataupun memohon kad kredit.

2. Proven Mentors -  

Sudah terlalu ramai di kalangan mentors dalam bisnes spa TWB yang telah menunjukkan bukti bahawa sistem bisnes TWB telah berjaya membawa mereka mengecapi kejayaan dalam segenap penjuru yang ditawarkan oleh TWB


Bonus Statement Puan Aisyah - Audiologist Hsnz KT

Bonus Statement Puan Ayuni - Surirumah Anak 3, Selangor

Bonus Statement Dafila - Jururawat, Sarawak

Bonus Statement Puan Mila - Surirumah Anak 2, KL

3. Proven Products 

Semua produk yang digunakan semasa rawatan spa pelanggan TWB adalah selamat, berkesan, semulajadi. Salah satunya adalah Youth Skincare yang telah menjalani 8 tahun penyelidikan secara terperinci 

Youth Shaklee bersama Spa TWB (Klik Disini)

4. Proven Success Stories - 

Terlalu banyak kisah kejayaan Ahli TWB...


 


Lagi banyak testimoni Buat Duit  & Kejayaan Ahli TWB (Klik Disini)MEMBINA KERJAYA BERSAMA SPA TWB


Setelah seorang individu itu membuat keputusan untuk menyertai bisnes spa TWB, anda perlu melalui training dalam masa 1 hari secara praktikal dan one-to-one.

Ketika ini, anda akan mempelajari 5 course + 1 advance course


 • Facial Relaxing Treatment (Cleansing, scrubbing. masker, massage etc)
 • Body scrub & urut lulur
 • Mandian Aura Susu
 • Foot & Hand Spa
 • Herba Sauna

Belajar Make Over (rujuk poster)

Tambahan 1 Course mengenai "How To Setup Your Own Home Spa"

Ketika training, anda akan memperolehi 
 • Hard copy module sebagai rujukan sepanjang berbisnes spa
 • Sijil Penyertaan
 • Kit Spa ( Sponge, headband, mangkuk dan berus masker ) Dengan menyertai Bisnes Spa TWB secara Full Package, selain training anda juga akan memperolehi :
 • Beauty product yang boleh digunakan semasa run bisnes spa.
 • Peralatan spa seperti beg troli spa eksklusif, ion massage


Jadi, TWB membantu wanita menyediakan satu pakej yang sangat lengkap termasuk training dan barang serta peralatan spa. Dengan hanya RM2,999 selesai training, anda sudah boleh bermula bisnes spa anda ATAS NAMA SENDIRI !


Full package belajar spa TWB
Bermula dari situ, anda sebenarnya sudah memulakan kerjaya dalam bisnes Home & Mobile spa yang sangat mendapat permintaan tinggi pada masa kini. 


Apa lagi anda akan dapat jika MENYERTAI THE WALKING BEAUTY (TWB) ???

🌺 Belajar teknik spa & ilmu kecantikan 

🌺 Make Over 360° (rujuk poster)

🌺 Mempelajari tentang inner beauty yang mungkin tiada dalam bisnes spa yang lain 

🌺 Sekaligus dapat belajar tentang inner health (Ilmu Nutrisi)

🌺 Belajar ilmu marketing mahal tapi dapat secara PERCUMA


🌺 Support group yang sangat membantu dalam bisnes & happening!

🌺 Peluang mengikuti Annual Trip TWB ke oversea setiap tahun. Trip mewah The Walking Beauty

🌺 Peluang mendapat monthly income dengan bonus statement yang boleh apply home loan , car loan, credit card 

.... dan banyak lagi !


Jom jadi sebahagian Ahli TWB :) Dan nikmati segala kelebihan yang mungkin anda tidak akan dapat melalui bisnes Home & Mobile Spa yang lain. Kerana, The Walking Beauty sangat unik dan sudah melebarkan sayap ke seluruh negara dan juga ke Australia, Mesir dan Dubai !


AGEN SPA DIPERLUKAN !


Hubungi :
Spa Trainer & Agen Spa TWB
Owner Merah Jambu Beauty Spa
014-5082724